mandag den 27. august 2012

Nye striber...

Der er kommet nye striber på det ene badeværelse i form af nyt badeforhæng. Jeg har egentlig et lidt anstrengt forhold til badeforhæng. Synes ikke rigtig jeg kan finde nogen der er flotte (til en rimelig pris), så har bare haft nogle helt hvide, men de bliver så hurtigt grimme og gule i kanten af det hårde vand i vores område....men nu fandt jeg et som jeg egentlig synes giver lidt liv/kant til badeværelset....og så til den beskedne sum af 59,- i Rema....jeg tror jeg hamstrer et par stykker så jeg har et lager :)


Og sådan ser det ene badeværelse ovenpå altså ud - som resten af huset i sort/hvid. Vi lavede selv badeværelserne om da vi flyttede ind for 2 år siden. Der er lagt store skiffer klinker (som hele underetagen) selvom alle håndværkerne frarådede det. I dette gamle hus er der ikke lagt an til klinker i overetagen, da gulvet kan give sig og klinkerne/fugerne dermed kan knække. Da vi flyttede ind var der det mest gyselige grønne lineolium á la 1970 svømmehal (så alt var vådrumssikret), så jeg "lokkede" håndværkeren" til at lægge fliser alligevel med en gummifuge imellem - så det kan altså godt lade sig gøre og ingen fliser er endnu knækket her...:)


Elementerne er fra Svanekøkken med skuffer og bordpladen er en alm træbordplade vi har bejdset og lakkeret selv (meget billigere end at købe den sort fra firmaet!!)
Det store badekar var her da vi flyttede ind og jeg må med skam erkende at jeg aldrig endnu har prøvet at ligge i det...mon der en dag bliver tid til "mor alene tid med skum op over ørerne??"


tirsdag den 21. august 2012

gæstetoilet

Jeg har længe haft det problem på vores lille gæstetoilet i stueetagen, at jeg ikke har fået sat fliser op over vasken med det resultat, at der nemt kommer snavnede vandstænk på den hvide pudsede væg ....men men jeg kan ikke rigtig finde de helt rigtige fliser dertil (samme problem i køkken og de store badeværelser faktisk) - eller jo det kan jeg fra Mano a mano, men de koster spidsen af en jetjager, så jeg søger altså videre efter nogle spændende og alligevel enkelte fliser til lidt lavere priser (links modtages med kyshånd :)).....nå men nu kommer vi til pointen - jeg har idag i mellemtiden som erstatning for fliserne på gæstetoilettet sat masking tape (washi tape) op på væggen over vasken. Det holder nok ikke en evighed, men det kan faktisk godt tørres af med en våd klud (er testet :)) og så synes jeg faktisk at det ser fint ud...bare sådan indtil videre....
søndag den 19. august 2012

Her smides ikke noget ud ...:)

Det meste kan genbruges her på matriklen....jeg havde en gammel kommode der virkelig havde set sine bedre dage.... skufferne kunne bare ikke mere og den var grim som arvesynden. Den var stillet frem til storskrald, men så kom idéen at den kunne bruges til et lille brændeskur på vores terasse...Så skal vi bare lige stikke armen ud af døren på terassen og nappe et par stykker brænde :)
Jeg har savet tværstykkerne af og har givet hele kommoden træbeskyttelse og i dag har ungerne og jeg hjulet hinanden med at fylde træstykker i....jeg synes den er vild dekorativ på den store træterasse - lidt stuestemning i forbindelse med loungemøblerne....jeg tænker allerede på om jeg skal skal lave et helt skab om efter samme idé på den anden side af huset på den overdækkede terasse ?? Hmm det bliver vist lige når vi får 40 timer i døgnet ;)

Så er Lyngbysamlingen i weekenden blevet udviddet med et en lille skål - nå ja det er jo nok et askebæger hvis ret skal være ret, men da ingen ryger her blev det til et bloklys.Dagens havebuket :)

mandag den 13. august 2012

Sifonflasker...

Jeg har fået en stor sending af sifonflasker i dag til butikken. De bruges til pynt og mange samler på de fine flasker fra sydeuropa, der ser så fine ud i en vindueskarm, når lyset spiller i de forskellige glasfarver...
Jeg har også fået en masse gevir/bukkeopsatser. Dem er jeg også selv ret vild med i min egen bolig - jeg har et par stykker - et i natur og et som er spraymalet helt hvid. Jeg synes de er vild dekorative i et moderne nordisk hjem. Spray f.eks. en hvid/farve og brug den til kæder i soveværelset/badeværelset :)

Og så har det selvfølgelig været 1. skoledag for vores børn - her står de fine og vandkæmmede i skolegården og i dag begynder Magnus i 3. klasse og Mille i 1.klasse (de synes altså det er lidt ærgeligt at sommerferien er ovre :))


søndag den 12. august 2012

Lidt nyt....

Vi har været på Langeland hele denne weekend. Det er en tradition, hvor vi hver år mødes med hele min fars side af familien, og det er SÅ hyggeligt at ses med alle onkler, fastre, fætre og kusiner og deres unger....
Langeland er SÅ smuk og i ren Morten Korch-stil alle vegne. Mange har boder ude ved vejen, hvor de sælger alt muligt og derfor har jeg stukket snuden i forskellige skøre og skønne lokale loppemarkeder i weekenden, og jeg har fået mange fantastiske ting med hjem - både møbler der skal istandsættes og masser af små lækre og finurlige nips (blandt andet små søde porcelæns-bambier) - noget er allerede i webshoppen lige
her andet kommer det i morgen :)
Og så gjorde jeg et rigtig vaskeægte KUP (som jeg selv vil beholde :)) - jeg har købt en af de fine Eslau krukker med låg til kun 15 kr.!!!!!?? Den er SÅ smuk og jeg har sat den (nok lidt alternativt) på vores lille gæstetoilet i underetagen - tænker den kan bruges til smykker/ure og nips :)


På gæstetoilettet er der også lidt andet nyt - jeg købte i Thailand en lille orcidé der er håndskåret i sæbe, så den står og dufter så dejligt derude og jeg synes den er super sød...(de kunne lave alle typer af blomster i de sæber - helt utrolig håndværk)


Over toiletholderen er en lille elefant rykket ind....den er lavet af maskingtape (fås lige her). Ideen er tyvstjålet hos Kirkesjov og hun har lavet en super nem DIY lige her http://kirkesjov.blogspot.dk/2012/07/wall-stickers-af-masking-tape.html
Prøv selv at lave dine personligt wall-stickers...

NB: Når jeg sidder her og kigger på billedet kan jeg virkelig se hvor hæslig vores toiletholder er.....jeg har faktisk købt en ny og pænere, men den ligger i skabet på toilettet og er ikke lige kommet op....hmm det må jeg altså få gjort en af dagene :)søndag den 5. august 2012

Weekend...

Meget afslapning er det ikke blevet til i denne weekend...
Magnus' store ønske var, at han skulle deltage i et loppemarked og sælge sit legetøj (som mor så søn :)), så igår gik det til bagagerumsmarked i Vejle med stand til både mor og søn :)Så fik vi sat en lyskæde op på Millepigens værelse - faderen her i familien har lige kommenteret, at det snart ligner en sigøjnerbule på det værelse - men hva pokker - pigebarnet elsker det ;-)Og så har jeg lavet et par udelygter til terasserne af nogle store glas, hvor jeg har puttet sand fra stranden i og et stort bloklys - det er så hyggeligt med levende lys udenfor (ikke at vi er der så meget om aftenen udenfor i den kulde - men tanken er da go ikk' :))


torsdag den 2. august 2012

Jeg er forelsket....

For at være helt ærlig så er jeg ikke så meget til dyr (så er det sagt pænt), men disse 5 små garnnøgler er begyndt at trisse omkring på vores terasse og jeg må indrømme, at jeg bare ikke kan stå for de små nuttede væsner - jeg er totalt og aldeles forelsket!!! Kattekillingerne er naboens og de besøger os kun ind i mellem. Børnene er også tossede med killingerne og har lavet dem en kasse og købt kattemad (som nu ligger spredt over store dele af terassen) med det formål at tiltrække nuttegøjerne som Mille siger :) Er de ikke bare cute?
onsdag den 1. august 2012

Lidt mere guld....

Jeg viste de fine broderede billeder i går som jeg havde fundet til butikken og der gik sørme ikke lang tid inden de var solgt til en her i blogland (ja der var endda flere som var interesseret), så nu da jeg har brugt dagen på at tage billeder af flere godter jeg har fundet og lagt i webshoppen, så kommer der et par glimt her :) Alle tingene findes lige HER