mandag den 29. oktober 2012

Fødselsdag

Har den stået på i weekenden...min kære far bliver nemlig gammel i morgen ....han fylder 70 år. Tænke jeg synes at 70 år lyder så frygtelig gammel, men sådan er han jo bare ikke i virkeligheden - i mine øjne er han stadig den samme far han jo altid har været. Så god og kærlig og bare den bedste!! (og man er jo altså ikke ældre end man føler sig i hjertet vel?)
Han er den beskedne type der egentlig ikke vil fejres, men han havde inviteret den nærmeste familie på restaurant i lørdags, og da han først skal have sin gave i morgen på dagen, så havde vi lavet en skøn lagkage til ham. På toppen pyntede den gamle sure mand fra Muppet Show som jeg engang har fundet i en genbrug :) Min mand sagde da vi afleverede den "vi skal have  figuren med hjem igen, for vi har også Miss Piggy, så vi skal bruge dem til jeres guldbryllup" :)

Og så det var en 6-lags - ren Ole Peppe stil :)


 
Jeg er normalt ikke sådan en knag i køkkenet, men chokoladebladene blev så fine - ren Mette Blomsterberg. Jeg penslede bare nogle fine blade fra haven med flydende chokolade og da det var stivnet kunne bladene nemt trækkes af og så var der de fineste chokoladeblade tilbage....
 

onsdag den 24. oktober 2012

Ny indgang...

Jeg har fået lavet om i forgangen i disse dage. Mørket sænker sig og så lægger man rigtig mærke til når der virkelig mangler lys i rummet :) Rummet er ret lavloftet, så jeg har ikke fundet en løsning med en lampe der kunne hænge fra loftet, så vi har i stedet sat en lampe på væggen - den er ret flot synes jeg (fra Bloomingville).
I gangen har vi et karlekammerskab til ekstra overtøj/sko samt en bænk. De var begge sortmalede og jeg var aldrig helt tilfreds med det fordi gulvet er sort og de forsvandt ligesom....så de er nu smasket til i maling i ny farve - grå sniger sig ind her overalt blandt det sort /hvide...jeg har blandet malingen helt uden glans så det fremstår mere råt a la fabriksstil og det kan jeg rigtig godt lide :)Vi har i gangen 3 store skydelåger som bare var hvide - de var grimme men gemmer på et endnu grimmere dyr af en vandvarmer....så jeg har sat tapet på alle 3 låger nu (fra Ferm living - dog ikke det nyeste design, da tapetet nu har ligget i skabet og ventet på dette projekt i 2 år!!! - nogen gange er det det samme projekt jeg bliver ved med at springe over - kender I det??) Men I dag fik jeg mig taget sammen og sat det op og jeg er glad :) Synes det pynter i gangen og bliver helt glad af at komme ind af døren...


fredag den 19. oktober 2012

Efterårsferie...

Ud over at jeg har haft åbent i butikken i denne uge, så hygger vi mest indendørs med lidt børnekrea i denne efterårsferie - har dog også været en tur i legoland (uden kamera :)). Mørket kommer snigende og der er kommet iskrystaller i lanternen i gangen der byder hyggeligt velkommen, og så har vi lavet huse af malede mælkekartoner (hver krage i familien sin stil :))(idéen set på pinterest)...søndag den 14. oktober 2012

Ny butik...

Ja sådan virker det i al fald. Hele min butik er nemlig blevet lavet om. Det er planlagt i hovedet de sidste par måneder, og der er med min mors hjælp knoklet igennem de sidste par dage....og sikke et resultat - tænk her kunne blive så fint :)
Det er jo bare en stor hal jeg har butikken i og altså ikke et "rigtigt" butikslokale, med det kræver altså så meget plads med alle de gamle møbler....men det udfordrer lidt at gøre det hyggeligt her, når der er 12 meter til loftet og betongulv :)
Det ene hjørne nede bagi butikken har altid være lidt "dødt" og jeg har haft problemer med at få det sådan rigtig godt, men nu er bare blevet lige som jeg drømte om. Jeg har hæftet noget fedt stof på væggene som tapet, der bare gør det vild hyggeligt :)

Jeg er helt høj af processen (selvom kroppen virkelig kan mærkes i dag efter en arbejdsdag i går til kl. 1 i nat) og jeg smider bare et hav af billeder ud i æteren :) 


onsdag den 10. oktober 2012

Omrokering på 1.sal og ny lampe

Jeg har omrokeret lidt på vores repos på 1.sal. Synes aldrig helt jeg var blevet tilfreds med det, og det blev ikke brugt til andet en opbevaring, men børnene bliver større og børneværelserne i sådan et gammelt hus som vores er virkelig små!! Nu er reposet tænkt som en udvidelse af børneværelserne (bare uden deres vilde farver) og der er lavet et lille hyggehjørne, hvor der kan leges og en hyggesofa hvor der kan ses film/spilles. Overfor sofaen hænger nemlig et kæmpe TV der kun er tilsluttet Playstation/Wee :)På kommoden har en ny lampe fået plads. Jeg har fundet den i en genbrugsbutik og den var både hvid og sort (og alt for forvirrende at se på), så den har fået en make over med sort spray, og jeg er nu virkelig glad for den. Synes den har sådan en fin facon :)

lørdag den 6. oktober 2012

Klar til smatsæsonen....

Det er nemlig lige det vi er - smat har vi nok af her på landet, og jeg har i butikken købt et restparti af lækre måtter, som sælges til en rigtig god pris, og selvfølgelig er et par stykker af dem flyttet ind her i privaten. Sæsonen byder på sand, smat, vand og saltrander på vores mørke klinker, så jeg synes det er genialt med disse naturgummi skobakker der oven i købet er lidt lækre i designet. Vi har tidligere haft de alm. plastikbakker, men de er bare ikke helt så kønne og så ødelægger vi dem nemt når vi kommer til at træde på kanten. Disse fra TICA design har en vejledende udsalgspris på 249,- men jeg sælger dem i butikken til kr. 100,-  Du finder dem lige her Thomsons.dkI køkkenet foran døren ud til den overdækkede terasse (hvor unger farter frem og tilbage til og fra kattekillinger) har jeg lagt en lækker tyk sort kokosmåtte lige til at tage det værste snavs udefra....og med kongekrone - lidt kongelig har man vel altid lov at være ;)
Den koster også normalt 249,- og sælges også til 100,- lige her
Thomsons.dk
Rigtig god weekend!