torsdag den 28. februar 2013

Kobber sniger sig ind på mig...:)

Ja jeg tænkte godt nok da jeg hørte om den nye trend - kobber og marmor - at det nok ikke sådan LIGE var mig....den måtte de længere ud på landet med de trendsettere..men jeg må give mig :)
Efter at jeg på
UP messen i Herning for et par uger siden så de lækreste ting i kobber...så er jeg alligevel solgt. Jeg købte jo i sidste uge nye puder til sofaen og den glimtende kobberagtige har siden den blev stillet i sofaen skreget højt efter et matchende fad til sofabordet...Jeg synes bare de nye fine kobberfade er så dyre og jeg har masser af fade i forvejen, så resultatet blev, at jeg har lavet et om fra banket sølv til banket kobber - alt man behøver er en kobberspray maling og lak :) Det er blevet rigtig fint synes jeg og det giver en fin helhed i stuen nu. Den rosa/kobber tone passer dejligt til mit univers af sort, hvid og jordfarver...Vasen og den lille fyrfadsskål er fra Casalinga og stjernestagen fra BloomingvillePå langbordet i køkkenet har et enkelt lille skærebræt af marmor sneget sig ind - det grå marmor står så fint til teaktræet synes jeg :)


Et lignende skærebræt fås i webshoppen og det samme med den lille vase fra Bloomingville

søndag den 24. februar 2013

give away!!

WUP WUP jeg er kommet over 100 faste læsere her på bloggen og det er SÅ fantastisk synes jeg...jeg er bare så glad for hver en af jer der synes det kan være inspirerende at læse med her :)

Og det skal da fejres ja det skal....jeg har i butikken fået de lækreste skærebrætter i teaktræ med læderstrop fra Bloomingville. De er så store og lækre, at vi hos os både bruger dem til at skære på men bestemt også til at servere på...både brød, kager, og varm mad....det samler så fint flere skåle på bordet...og det er sådan et fint bræt jeg udlodder til en heldig læser af bloggen. Det har en værdi af kr. 449,-


Regler for deltagelse:

1 lod for at kommentere og være fast læser (husk at skrive din mail hvis du ikke har en blog så jeg kan kontakte dig hvis du vinder.


2 lodder for at kommentere, være fast læsere og dele min give away på jeres blog (brug gerne billede )

Skriv gerne hvor mange lodder du deltager med :)

Udtrækning sker den 10/3 kl. 20 via random org.

 

fredag den 22. februar 2013

Lidt nyt i sofaen


Jeg elsker at skifte lidt ud i puderne i sofaen for at skabe en ny stemning i stuen, og nu har jeg lige købt lidt nye ved H&M Home - der er godt nok mange fine og til MEGET rimelige priser synes jeg (så kan man sagtens tillade sig at skifte ud med jævne mellemrum :))

Der er kommet lidt kobber/rosa toner ind i al det sort hvide til sofaen der er sand med tynde sorte striber...
Som I kan se så er der også flyttet et tykt stykke træ alias et hjemmelavet skærebrædt ind på det ene armlæn på sofaen (en rest fra den nye disk i butikken)....det er såmænd bare så jeg ikke behøver flytte min dovne krop den meter over til sofabordet efter cola og knas når jeg om aftenen slænger mig i hjørnet med tæpper ;-)

tirsdag den 19. februar 2013

Åh abe Åh abe....

Min dejlige Kaj Bojsen abe er blevet syg...den har mistet armene og det er da trist for en abe ikke at kunne svinge sig i loftsbjælken i køkkenalrummet som normalt. Lige pludselig lå den på gulvet og havde mistet armene...ikke nogen sjov sag for abedyret, men jeg har læst mig til på nettet, at man kan købe nye elastikker i butikkerne - de holder åbenbart ikke for evigt...troede egentlig ikke det sådan lige kunne ske når vi ikke leger/rører ved den, men jeg vidste heller ikke at det var gummi indeni og det kan jo mørne. Den er også lige blevet  10½ år - vi fik den i bryllupsgave....så nu må jeg se om jeg kan finde ud af det med de elastikker....er der nogen der har prøvet operationen og har et par fif så det ikke bliver komplicerert?

mandag den 11. februar 2013

Fødselsdag...

Vi fejrer i disse dage - Magnus vores store dreng bliver 10 år i dag - åh Gud hvor bliver jeg bliver nostalgisk sådanne dage, hvor jeg tænker tilbage på den smukke dag han kom til verden...vejret var præcis så smukt som i dag...sol og frost.
Det mærkelige er, at det er som om nogen har skruet op for volumen i vores tid...viserne pisker rundt på vores store ur i alrummet og årene suser afsted...er det kun mig eller??
Jeg husker de velmenene råd fra andre om at huske at nyde sine børn mens de er små....jeg tænkte sikke en kliché, men må indrømme at jeg pludselig kan nikke genkendende...får lidt ondt i maven over at det går så stærkt - de er kun til låns....10 år og gavebordet er spækket med den nyeste elektronik...hvad blev der af al legetøjet? :)

Vi har haft en dejlig dag med boller, kage, gaver og afslutning på Jensens Bøfhus (den unge mand er vild med bøf).


Fødselaren

Fødselarens lillesøster

Vinreolen er kommet til at stå midlertidig under det store ur der tikker så hurtigt...

Ovenpå har de 2 nye print fra Boligmagasinet fået plads...en i ramme og en sat op med maskingtape.

fredag den 8. februar 2013

Lammeskind...

Jeg forhandler lammeskind i butikken fra både Nordal og Bloomingville og jeg er tosset med skindene i min egen bolig. Jeg har dem både på stolene i køkkenet, på gulvet i soveværelset, i kontorstolene på kontoret og i en gammel lænestol i køkkenalrummet og en gammel stol i entreen...ja altså mere eller mindre overalt. De får boligen til at virke så hyggelig og vamset....men men men jeg må tilstå, at jeg synes, at udsalgspriser på kr. 899/999,- er mange penge for et skind. Ved godt at det er kvalitet, men jeg har nu bestemt mig at springe nogle led over, og har kastet mig ud i et importeventyr, så mine kunder kan købe dem til billigere penge....jeg har i dag modtaget prøver på skindene (inden jeg trykker på bestillingsknappen :)) og det er de lækreste skind jeg til dato har haft mellem fingrene. De er så store, tykke og ekstremt bløde. Jeg har valgt økologiske skind, som betyder at de ikke er garvet med chrom. Det betyder, at produktionen ikke giver miljømæssige problemer ved udledning af Chrom i spildevandet (der er jo altså nogen der skal overtage, når vi stikker af fra al vores svineri her på planeten ;))
Nå men til det store spørgsmål - hvad skal skidtet koste?? Jeg kan sælge dem til den helt skøre pris af kr. 499,-
Min bestilling lander i butikken om ca. 14 dage hvis du er interesseret i skind...:)


Det cremefarvede og det mørkebrune er allerede nu i webshoppen lige HER - det lysebrune er hoppet op i min sofa :)


onsdag den 6. februar 2013

Nye kommode..

Da jeg skulle pakke julepynten ned i år (ja altså den fra sidste år :)) så måtte jeg erkende, at der var kommet så meget nyt til i denne omgang, at det alt sammen ikke kunne være i min opbevaringskiste der står under trappen...hmm hvad gør man så?
Efter at det halve julepynt så har ligget og rodet i en kasse midt på gulvet på 1. sal, så måtte jeg tage mig sammen og få gjort noget ved problemet. Ja vi har hverken kælder eller loft, så et eller andet sted skal det jo være og det blev til en ny kommode (eller jo selvfølgelig en gammel) der blev malet sort og fik greb med sorte stjerner.
Grebene har jeg lige fået igen i butikken fra Bloomingville i flere farver og de er skønne når man som jeg elsker stjerner...
Kommoden står nu i den lille mellemgang ved trappen hvor jeg tidligere havde en vinreol jeg havde lavet af en gammel postsorteringsreol.... hvor den så skal stå er jeg ikke lige klar over...det må jeg lige summe lidt over eller bare drikke vinen og sætte reolen til salg ;) Kommoden står lidt klemt inde der i indhakket ved trappen, men jeg har sat små hjul under, for så kan den bare køres ud når jeg skal i skufferne.

Hvor gemmer du din julepynt?