søndag den 30. juni 2013

Sommerferie

Der er lidt stille her på bloggen og det af den simple grund af jeg er stukket af på sommerferie med familien.
De første dage har vi tilbragt i Bangkok - favoritbyen over dem alle - kontrasternes by med alt fra hippe caféer og luksus shoppingcentre til gadekøkkener, gadehandel og handicappede tiggere på gaden (Mille har haft mareridt over en mand der havde brændt det halve af ansigtet væk der sad og tiggede på gaden, men det er jo virkeligheden herude og det må vi forklare hende selvom det virkelig var lidt voldsomt). Jeg elsker byen og vi har i dag været på weekendmarked - 15000 boder i 40 graders varme. Tror jeg har slidt familien godt og grundigt ned....:)


Et par stemningsbilleder fra dagen...

 
Vi starter dagen på cafe der er helt med på noderne - gallerivæg og det hele :)


 
Smukke orchideer


Hjemmelavede is - sodavand fryses i cylinderrør ....0,75 kr pr. stk så det er lige til at være med og der er allerede indtaget adskillige :)


Væskebalancen holdes ved lige....

 
Happy lights en masse ....


Masser af handycraft

 Pitstop for familien hvor der tankes op ....den opmærksomme læser tænker hvorfor jeg har kuffert med på marked - ja af den simple grund at jeg eller får arme så lange som aber med alt det jeg fristes af ....:)
 


Så har vi puklet rundt med autostole, selepuder mm. hele deres barndom, og nu suser vi rundt i sardindåser med 80 km i timen også kaldet Tuk Tuks....:)

Børnenes bedste oplevelse (ud af mange) de sidste 4 dage i storbyen: Da vi på vejen hjem en aften ser 3 fede rotter smæske sig ved en skraldespand på gaden. Mit blod fryser til is og instinktet siger LØB, så sætter min datter på 7 sig på hug 1 meter fra dem og udbryder "Åhhhrrr hvor er de søde se mor"?????????????

torsdag den 20. juni 2013

Nye viser...

Til jul fik jeg et Kähler ur til mit badeværelse, så jeg kunne følge med tiden om morgenen (jeg er altid 5 min. for sent på den) og selvom jeg selv havde ønsket mig det hvide ur med orange viser, så blev jeg aldrig helt dus med det....de viser var altså bare lidt for fresh til mig må jeg erkende og da jeg så i årets første måneder så deres nye udgave i hvid med sorte viser, så var jeg lidt ærgerlig....men heldigvis er jeg ikke typen der er ærgerlig så længe - så hellere gøre noget ved det :)
Jeg har derfor pillet viserne forsigtigt af og sprayet dem sorte og på igen, det var nemt og jeg fik det ur jeg allerhelst vil have. Jeg er ret sikker på, at Kähler ikke anbefaler at pille viserne af uret, men det kan altså sagtens lade sig gøre (på eget ansvar ;-))

onsdag den 19. juni 2013

NYT washi tape

Jeg har fået nyt washi tape i butikken, og der er virkelig mange fine prints hvis jeg selv skal sige det....
Jeg importerer det selv, så der vil være mange af printene, som man ikke kan få andre steder i DK.


Det er virkelig svært at vælge, men hvis jeg presses så ses mine egne favoritter her: 
Bare et lille udpluk her - du kan se dem alle lige her i webshoppen....Thomsons.dk

TILBUD: Normalprisen er kr. 25,- pr. stk., men hvis du bestiller min. 4 ruller og skriver "BLOG" i kommentarfeltet ved bestilling, så smider jeg en ekstra i (for hver 4 stk,) - så bliver det altså 5 stk. for 100,- :)

fredag den 14. juni 2013

Lidt nyt i vindueskarmene...

Jeg har leget lidt med sprayflaskerne og har fået nye lyesstager ud af nogle gamle messingstager....de blev pudder/peach og sorte og er sat sammen med en stor rå træstage i stuevinduet...


I køkkenvinduet er der blevet klippet bonderoser ind fra haven...jeg prøver at drive dem lidt frem så jeg når at nyde deres skønhed inden vi om 14 dage damper på ferie...mon ikke jeg når det?? :)


tirsdag den 11. juni 2013

Øm i rumpetten :)

Jeg er så øm i gumpen, at jeg højest sandsynligt ikke kommer til at sidde ordenligt ned et par dage og det er af den simple grund at jeg har været ude og ride før første gang i 30 år....!!! Ja det er ikke løgn.

Millepigen er virkelig bidt af en gal hest i øjeblikket og vi tilbringer flere dage om ugen sammen på rideskolen, hvor hun har part i en hest...så da en veninde og hendes mor skulle til Rømø og ride i terrænet, så meldte vi os til. En frisk kommentar om at det er som at cykle - man glemmer ikke sådan, at man kan ride gjorte udslaget og godt nervøse mødte vi op i ridelejren på Rømø i lørdags...vi var tilmeldt et hold for rutinerede ryttere (jeg fik ikke sagt at jeg var lidt rusten) for at vi kunne få galop med og jeg var godt nok spændt på om jeg virkelig kunne huske det og hænge fast i sadlen, men det var den største oplevelse længe...

SÅ SMUK natur der på Rømø og så sådan en naturoplevelse fra hesteryg. Jeg har aldrig i mit liv redet så hurtigt som den strakte galop på stranden og så sammen med min 7 årige datter - det var sgu stort....(pardon my language :)) Og ja det kommer bare tilbage til en det ridehalløj - kroppen husker...:)

Lidt stemningsbilleder fra turen. Vi tog på tur fra Kommandørgården på Rømø. Dette er ikke en sponsoreret indlæg, men jeg vil godt dele med jer at det virkelig var en fin oplevelse. Jeg synes ikke deres kundeservice i ridecentret var uovertruffen, men selve turen og de skønne islænderheste fejlede i hvert fald ikke noget :) Kan virkelig anbefales!


 

Vi startede med selv at fange vores hest på marken....(damn havde glemt hvor tumpet man ser ud med ridehjem og lyseblå havehandsker)


 Mille og Mosi
 
Mig i de grå bukser mellem de to piger :) Vadehav så langt øjet rækker

 
 
 
Anbefaling hermed sendt videre...:)

søndag den 2. juni 2013

Den overdækkede terasse er klar...

Den er klar til sommeren er den....jeg har taget tilløb længe, men i dag skulle det være dagen den blev helt klar :)
Vores nye langbord i gråt sammen med den gamle slagbænk og et par stole omkring...et nyt vitrineskab på væggen i pudderfarvet pynter og tallerkenrækken til aviser og blade.....tæpper og lammeskind hygger og varmer...UHH jeg glæder mig til mange sommereftermiddage og -aftener lige der ...
ONE Down - ONE to go (terassen på den anden side af huset mangler bestemt også en kærlig hånd)


 
Den sortmalede høkasse mellem bænken og brændestakken
skal bruges til opbevaring af tæpperne/puder


Ekstra gammelt bord bruges til grillbord.... 

 
 Den gamle lanterne er blevet kobberfarvet...