onsdag den 19. november 2014

Kunstige juletræer

Det har jeg godt nok aldrig været til, da jeg virkelig er til alle de naturlige ingredienser som mos, kogler og almindelige grantræer i julen....men det var så indtil jeg fik disse i shoppen.

De er altså bare SÅ fine og der står allerede et par stykker fremme herhjemme. På det lille træ har jeg hængt lidt af den julepynt, der ikke er så julet og så kan jeg skifte efter humør og måske til lidt mere julet når vi kommer ind i december.
Det store træ bliver i år brugt til børnenes pakkekalendere. Mine børn er faktisk lidt halvstore nu og jeg troede jeg kunne slippe afsted med advent kalendere i weekenderne, men nej da de insisterer på pakker hver dag....så pakker hver dag bliver det og jeg synes faktisk det ser rigtig hyggeligt ud med pakkerne hængende på træet.


 
 
De endimentionelle træer fås i sort og hvide og måler 50*70 cm og koster 100,-
 
 

 
 
De 3dimentionelle træer fås i 2 størrelser
62 cm og 103 cm til henholdsvis 199,- og 299,-
Du finder dem alle i webshoppen lige her
www.thomsons.dk
 
Ja det er jo ikke sådan ligesom et rigtigt kunstigt træ, for de erstatter i al fald ikke det rigtige juletræ her hos os, men indtil det kommer ind i huset sidst i december, så synes jeg faktisk, at det er mega hyggeligt at hænge lidt af juletræspynten frem på et af disse
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar