lørdag den 9. november 2013

Julepyntning

Ja vi kan ikke komme udenom det selvom jeg egentlig synes, at der er LANG tid til jul....men i butikken er der blevet pyntet op BIG TIME...jeg er i år gået helt amok med julepynt - simpelthen fordi jeg synes at der er SÅ mange fine ting.
Der er så mange stilarter - i gamle dage var julen rød, grøn med gran og nisser, men forhåbentlig uden at træde nogen over tæerne så må jeg bare tilstå at det slet slet ikke er mig. Jeg har bare ikke et nært forhold til de nisser...(mine børn synes jeg er en skrækkelig mor, der ikke kan fordrage nisser :))


Jeg blander selv stilarterne lidt og holder mig til det der passer til mit hjem, og jeg er mere til det enkelte i naturmaterialer med, lidt grafisk, mormors gamle smukke kugler (de sarte farver der passer er valgt ud) og bare lige et skvat glimmer....for så i år at få selskab af lidt kobber tror jeg ....

Kan du finde den rene linje i julepynte eller skal man bare heller ikke det??
Billedspam af julerierne i butikken med de mange forskellige stilarter...jeg skal så i skoven i dag og hente mos og grene til at pynte udenfor butikken med masser af levende lys :)

Vi starter med enkelt, grafisk, sølv og keramik


Kobber og rosa toner

 
 
Natur, gevir, messing og guld

 
 

 

 
 
Sart porcelæn/keramik både i hvide og sarte pasteller
 
 
 
 
Smukt antikt julepynt i dæmpede farver


Farverig jul og neonGammel antik julepynt, retro nisser og kitch 
 
 Hvilken stil er din julestil?
 


2 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare hyggeligt ud i din butik! Kommer helt i julestemning :-)

  SvarSlet
 2. Jeg kan godt forstå du går amok, jeg har også svært ved at holde fingerne fik fra pynten.... Og tænk sig så at have en hel butik med pynt;-)
  Super hyggelig blog du har!

  God weekend

  ~ Mette

  SvarSlet