fredag den 21. september 2012

Tøsefest...

Vi har forberedt os den sidste uge på en rigtig tøsefest med 10 smukke piger på 7 år :) Vi holdt nemlig Milles fødselsdagsfest for alle pigerne i 1.B efter skole i går, og det var en dejlig dag med de sødeste af de sødeste piger....Mille er jo blevet en rigtig hestepige og ønskede sig en flot kage med hest på (hun havde selv leveret en tegning af hvordan den skulle se ud), så her kommer lidt billeder af pynt og kager...jeg kunne ikke finde engangsservice med heste på, så jeg måtte improvisere og faktisk synes jeg også det bliver mere sjovt og personligt....bordet blev lidt fersk med den hvide papirsdug, så i de sene aftentimer fandt jeg en pakke farver og malede blomster mens ungerne sov (skønt at kravle rundt der på bordet og lege) :) 
 
Jeg har bare malet med frugtfarve og flydende chokolade på et marcipanlåg, der er lagt ovenpå en helt almindelig chokoladekage
 
 
Jeg knokler videre i fødselsdagsregi - i morgen kommer nemlig 13 skøre drenge på 9 tromlende :)
Jeg kan afsløre at temaet på ingen måde er lyserødt.....vi er i fodboldland :)

3 kommentarer:

 1. Tillykke med dem og det lyder som om, at du har rigeligt at se til i disse dage :o) Synes virkelig at det er en fin idé at male på dugen - ser så fint og personligt ud :o)

  SvarSlet
 2. stort tillykke med smukke Mille, ser ud til hun havde en rigtig fin dag.... og hvor er du da dygtig til at improvisere... det kan jeg godt li.

  Rigtig dejlig weekend til jer Tine

  KH

  SvarSlet
 3. Tak til jer begge - pyh så er fødselsdag nr. 2 overstået :) God weekend til jer begge også :)

  SvarSlet