torsdag den 4. juni 2015

Drengeværelse på budget


Som jeg fortalte om i sidste indlæg så har jeg haft et projekt med at lave børneværelser til meget små penge. I dag vil jeg vise drengeværelset, som var til Gustav på 5 år. Gustav er bare en glad lille bulderbasse der elsker dinosaurer og biler og derudover har han overhovedet ikke nogen mening om et børneværelse :)

Da Gustav skal starte i skole efter sommerferien så er det vigtigt at han har et skrivebord synes jeg og ligesom i pigeværelset er det en smal kommode der er indkøbt til 50,- der er malet grå med en petrol skuffe og pladen fandt jeg også i genbrug til 25,- og den er så malet i samme farve. Kontorstolen er købt brugt til 40,- og det samme er den smalle hylde på væggen. Den grønne plade på væggen er en opslagstavle lavet af en rest af en masonitplade og et stykke stof med græsprint jeg havde i forvejen. Den store paperbag er til bamser og større opbevaring.

En nem løsning til at pifte alle børneværelser op er at købe et par udklædningsdragter i genbrugen. Denne kostede 25,- og passede lige til en skøn vildbasse på 5 år. Jeg har sat en knagerække op fra Bloomingville til 50,- ved www.thomsons.dk og huset er lavet af washi tape samme sted fra. 

Sengen er en juniorseng der kan trækkes ud i voksen str.  og den fandt jeg i en genbrug til 100,- noget af et scoop synes jeg selv for det er en post der kan trække på sådan et værelsesbudget.  Kassen med opdelinger havde jeg i garagen og den er malet grå og huser nu dinoer (også fra genbrugen). Tallerkenrækken koster 250,- ved www.thomsons.dk og børnebøgerne er købt i genbrug til billige penge. Globuslampen er også genbrug til 75,- Huset er fra Bloomingville og de runde puder har farmor hæklet.

 Kanvaspuffen er fra www.thomsons.dk og den kan der rigtig tumles med.

Stjernerne er nem og billig dekoration på væggene når man nu ikke måtte male i den lejede lejlighed. De koster 10,- stykket og blot sat op med et lille søm. Kan købes i www.thomsons.dk

Sengetøjet er med noget hero-noget og købt i genbrug til 20,- og drengebarnet er vild med det :)
 

Den store reol kan rumme al legetøjet for en dreng på 5. Den er købt brugt til 250,- men var lidt grim på toppen, så jeg har malet ydersiden i petrolblå og givet den en stribe washi tape og så får den egentlig sit eget personlige look. Kassesættet er fra www.thomsons.dk til 200,- for begge og skiltet koster 100,- samme sted.

Hero billederne har jeg bare tegnet til ham med sort sprittush på alm. papir og sat i nogle rammer. Nemt og billigt og en gratis vinkasse bruges til hylde også. Den skønne giraf er en gave fra en sød ven og Gustav elsker den!

Sådan kom drengeværelset så til at se ud. Vi købte et hvidt almindeligt billigt klædeskab til tøjet, og det er der så bare sat denne søde wallsticker på fra Bloomingville.7 kommentarer:

  1. What you're saying is completely true. I know that everybody must say the same thing, but I just think that you put it in a way that everyone can understand. I'm sure you'll reach so many people with what you've got to say.

    SvarSlet