torsdag den 28. februar 2013

Kobber sniger sig ind på mig...:)

Ja jeg tænkte godt nok da jeg hørte om den nye trend - kobber og marmor - at det nok ikke sådan LIGE var mig....den måtte de længere ud på landet med de trendsettere..men jeg må give mig :)
Efter at jeg på
UP messen i Herning for et par uger siden så de lækreste ting i kobber...så er jeg alligevel solgt. Jeg købte jo i sidste uge nye puder til sofaen og den glimtende kobberagtige har siden den blev stillet i sofaen skreget højt efter et matchende fad til sofabordet...Jeg synes bare de nye fine kobberfade er så dyre og jeg har masser af fade i forvejen, så resultatet blev, at jeg har lavet et om fra banket sølv til banket kobber - alt man behøver er en kobberspray maling og lak :) Det er blevet rigtig fint synes jeg og det giver en fin helhed i stuen nu. Den rosa/kobber tone passer dejligt til mit univers af sort, hvid og jordfarver...Vasen og den lille fyrfadsskål er fra Casalinga og stjernestagen fra BloomingvillePå langbordet i køkkenet har et enkelt lille skærebræt af marmor sneget sig ind - det grå marmor står så fint til teaktræet synes jeg :)


Et lignende skærebræt fås i webshoppen og det samme med den lille vase fra Bloomingville

6 kommentarer:

 1. Den nye bakke står flot til sofapuderne og også til detmørke bord. det giver stuen varme med det kobberfarvede. Du er super dygtig til at få det sat sammen på den rigtige måde, så det bliver In. Det er ikke alle der mestre den kusnst.

  Smil og hilsner fra Linda

  SvarSlet
 2. Flot med det kobber, det er så dejligt varmt og ædelt, uden at være for fin.
  Jeg har på arbejdet lige foreslået en kunde at male hele væggen med kobber maling, det ser brand godt ud, og de gav ok :-))

  SvarSlet
 3. Det er flot det kobber, men det er ikke helt flyttet ind hos mig endnu:-)

  Nå gad vide om du har fået min mail;-)???

  Kh og go weekend

  SvarSlet
 4. Ser skide godt ud. Punktum :-)

  Kobber har jeg altid været ret lun på, men uanset hvor meget moden dikterer marmor, så kommer det never ever ind hos mig :-O

  SvarSlet
 5. Uhh, det ser godt ud :) God idé med at spraymale! Og ja, både kobber og marmor passer rigtig fint ind i de sort/hvide hjem som både du og jeg har ;) Ha' en god uge!

  SvarSlet
 6. Det er simpelthen super fint. Elsker at følge din blog, du har så mange fine ideer- som man selv har lyst til at kaste sig ud i. Måske man skulle prøve med kobber. Rigtig god aften. :-)))

  SvarSlet