onsdag den 6. februar 2013

Nye kommode..

Da jeg skulle pakke julepynten ned i år (ja altså den fra sidste år :)) så måtte jeg erkende, at der var kommet så meget nyt til i denne omgang, at det alt sammen ikke kunne være i min opbevaringskiste der står under trappen...hmm hvad gør man så?
Efter at det halve julepynt så har ligget og rodet i en kasse midt på gulvet på 1. sal, så måtte jeg tage mig sammen og få gjort noget ved problemet. Ja vi har hverken kælder eller loft, så et eller andet sted skal det jo være og det blev til en ny kommode (eller jo selvfølgelig en gammel) der blev malet sort og fik greb med sorte stjerner.
Grebene har jeg lige fået igen i butikken fra Bloomingville i flere farver og de er skønne når man som jeg elsker stjerner...
Kommoden står nu i den lille mellemgang ved trappen hvor jeg tidligere havde en vinreol jeg havde lavet af en gammel postsorteringsreol.... hvor den så skal stå er jeg ikke lige klar over...det må jeg lige summe lidt over eller bare drikke vinen og sætte reolen til salg ;) Kommoden står lidt klemt inde der i indhakket ved trappen, men jeg har sat små hjul under, for så kan den bare køres ud når jeg skal i skufferne.

Hvor gemmer du din julepynt?


7 kommentarer:

 1. Super smart idé... elsker sort og hvidt... Lige sådan et par greb jeg ønsker mig, sælger du dem over nettet, eller skal jeg forbi din butik? ;-))

  SvarSlet
 2. Hej Kirsten
  Jo de er også i webshoppen knopperne - du finder dem alle lige her http://www.thomsons.dk/pl/Nyt_til_boligen_Porcelænsknopper_22.aspx
  KH Tine

  SvarSlet
 3. ahh den er fin den kommode Tine :-) Har du mon fået min mail ??

  KH

  SvarSlet
 4. Hej Louise
  Jeg har ikke fået din mail? :) KH Tine

  SvarSlet
 5. Mystisk, har du fået ny mail??

  SvarSlet
 6. Jeg prøver lige igen når jeg kommer hjem, men jeg sendte egentlig bare en besvar på vores tidligere mails :-)

  SvarSlet
 7. Det ser skønt ud.
  Min måde at pynte til jul - sådan lidt efter lidt, så er det rart at have det "tilgængeligt" frem for i kasser der skal op og ned fra loftet.
  Men sådan er det lige nu her hos mig, pakket fint og sirligt ned i små lækre æsker med silkepapir og dernæst ned i plastkasser med tætsluttende låg.
  Tidligere havde jeg det i en kurvekiste.
  Da jeg tømte mine forældres hus var der en lille fin kommode jeg havde udset mig til formålet, men ak - den var i for sølle stand.

  SvarSlet