torsdag den 4. april 2013

Sløjd på skoleskemaet ...

Ja som i alle andre børnefamilier med skolebørn, så er børnene jo hjemme i denne tid og det kræver lidt projekter for, at der ikke skal gå fjernsyn og computer i den hele dagen....og her hos os er der så sløjd på skemaet, og børnene de elsker at save, hamre og bore (under en voksens overvågning/instruktion selvfølgelig :))

Siden vi for 3 år siden flyttede ind her på landet, så har børnene snakket om en hule nede bag i haven godt gemt af vejen for os voksne, og det er lige netop den hule der nu har udviklet sig til et større projekt (som så mange andre ting her på matriklen). Vi er på ingen måde færdige (gad vide om vi nogen sinde bliver det?), men her kommer lige en mellemstatus :)

Hulen ligger midt i en pil-plantage, så når det begynder at spire i naturen igen, så bliver den helt gemt for omverdenen.....
Den skal da nok blive fin tror I ikke ? :)

4 kommentarer:

 1. Det bliver da så fedt. Du må gerne vise billeder af den færdigt i de omgivelser :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal nok vise den når den bliver klar med tag og overdækket veranda og det hele i den grønne pilskov om en månedstid (ja du kan nok høre at der er store planer....projektet overtaget af en barnlig mor :) KH

   Slet
 2. Wauh, det bliver så godt. Enhvers drøm at have sådan et fristed.....ikke kun børnene ;-) Dejligt at I har muligheden for det.
  God weekend

  SvarSlet
 3. Ej, hvor er den bare fin ;o)

  SvarSlet