torsdag den 16. maj 2013

Nyt look og en sur kone

I går kom min søde mand hjem med en lille gave til mig. Jeg har hverken fødselsdag eller noget men han havde handlet i Fakta, og der var tilbud på en fin lyseblå metal skammel til kun 75,-
Han kom glad hjem og gav den til mig og så fløj det ud af munden på mig "hvad skal jeg da med den - jeg her INTET der passer til lyseblå"

Hold nu kæ.. en kost af en kone at have og han fik også fremstammet irriteret, at en forkert farve da normalt ikke slog mig ud af kurs, og så faldt ti-øren først hos mig (han har vist ramt mig lige der i nedsmeltningsøjeblikket stakkels mand:)) Nå men den er altså i dag blevet sprayet, og som I nok har bemærket, så er jeg nu ikke bare åben for idéer med kobber - jeg er all in...love it...

Skamlen er nu blevet til sådan en lækker sag i kobber. Jeg har faktisk kigget på en meget lækker (og meget dyr) kobber skammel fra House Doctor, men denne er mindst lige så fin synes jeg....jeg er meget glad for den og manden har fået et stort møs som tak ;-) 
Han siger der stod er par stykker mere i butikken og jeg overvejer om jeg skal købe dem og bruge alle i kobber på terassen ?? Aner ikke om de kan holde til det eller de for hurtigt bliver rustne?? Nogen der har erfaringer med det?
 
Skamlen så i øvrigt således ud inden sin make over og var jo i virkeligheden rigtig fin - passede bare ikke ind i mit sort/hvide univers :)4 kommentarer:

 1. Sådan Tine.... Den blev da super fed..., og ps, de har et par stykker i min fakta hvis du skal bruge flere:-)

  Sød mand :-) godt han fik et møs

  SvarSlet
 2. Kæft den er blevet fed !. Måske man skulle en tur i Fakta ?. Kommer der ellers sjældent. Sød mand du har :-)

  SvarSlet
 3. Lækker stol make-over, sød mand!

  GOD PINSE!

  Hilsen
  // CUPCAKE-STYLISTEN //

  SvarSlet
 4. Hej
  Super fed og laekker make-over.....
  God Fredag
  Marie

  SvarSlet