tirsdag den 11. juni 2013

Øm i rumpetten :)

Jeg er så øm i gumpen, at jeg højest sandsynligt ikke kommer til at sidde ordenligt ned et par dage og det er af den simple grund at jeg har været ude og ride før første gang i 30 år....!!! Ja det er ikke løgn.

Millepigen er virkelig bidt af en gal hest i øjeblikket og vi tilbringer flere dage om ugen sammen på rideskolen, hvor hun har part i en hest...så da en veninde og hendes mor skulle til Rømø og ride i terrænet, så meldte vi os til. En frisk kommentar om at det er som at cykle - man glemmer ikke sådan, at man kan ride gjorte udslaget og godt nervøse mødte vi op i ridelejren på Rømø i lørdags...vi var tilmeldt et hold for rutinerede ryttere (jeg fik ikke sagt at jeg var lidt rusten) for at vi kunne få galop med og jeg var godt nok spændt på om jeg virkelig kunne huske det og hænge fast i sadlen, men det var den største oplevelse længe...

SÅ SMUK natur der på Rømø og så sådan en naturoplevelse fra hesteryg. Jeg har aldrig i mit liv redet så hurtigt som den strakte galop på stranden og så sammen med min 7 årige datter - det var sgu stort....(pardon my language :)) Og ja det kommer bare tilbage til en det ridehalløj - kroppen husker...:)

Lidt stemningsbilleder fra turen. Vi tog på tur fra Kommandørgården på Rømø. Dette er ikke en sponsoreret indlæg, men jeg vil godt dele med jer at det virkelig var en fin oplevelse. Jeg synes ikke deres kundeservice i ridecentret var uovertruffen, men selve turen og de skønne islænderheste fejlede i hvert fald ikke noget :) Kan virkelig anbefales!


 

Vi startede med selv at fange vores hest på marken....(damn havde glemt hvor tumpet man ser ud med ridehjem og lyseblå havehandsker)


 Mille og Mosi
 
Mig i de grå bukser mellem de to piger :) Vadehav så langt øjet rækker

 
 
 
Anbefaling hermed sendt videre...:)

2 kommentarer:

 1. Det lyder til at have været en god og dejlig tur.
  Dejligt at kunne dele sådan en fin oplevelse.
  God og dejlig dag til dig.
  Klem Loni

  SvarSlet
 2. Det ser dælme fresh ud med de blå handsker, og smukke billeder:-)

  SvarSlet