mandag den 6. januar 2014

GODT NYTÅR!!

Ja så gik den julemåned...vups og den var væk igen..
Det er en travl måned i butikken (heldigvis ;)) men vi nåede alligevel det hele og så er det hele pludselig overstået igen...

Lidt kig tilbage på min dejlige jul 2013 med familien.Julebordet var i år lidt anderledes...er blevet lidt træt af den røde Georg Jensen juledug....så en enkel sort kom på med stjerner, juletræer, kogler, roser og lys....


Børnenes kalenderpakker hang på en dekorationsstige til dem hver....jeg elsker deres blik når de ser alle pakkerne hænge der samlet..


Kalenderlyset på kobberfad

 
Cedertræ med lidt enkelt pynt stod i alrummet...(mest for morens skyld - børnene kunne i al fald ikke se sammenligningen med et juletræ :))
Det rigtige juletræ pyntet med en blanding af min mormors gamle julepynt, Georg Jensen lyseholdere og stjerne og lidt nyt pynt.

 

 
De sidste gaver til mormor og morfar var sort/hvide billeder af 2 forventningsfulde børn. De blev taget den 24. om eftermiddagen og hurtig printet ud på fotopapir og sat i fine sorte rammer. Nem og eftertragtet ekstra gave :)

Nytåret har vi fejret stille og roligt - kun os 4. Det gør vi hvert år og vi elsker roen, hyggen og samværet med børnene efter en meget hektisk december.
2013 var et dejligt positivt, men også travlt år for mig i butikken, så tak for det og goddag til et forhåbentlig lige så spændende 2014.
Jeg håber I alle har haft en dejlig jul og også får et lykkebringende nytår!


1 kommentar:

  1. Dejligt at du havde travlt i butikken og det ser ud som en skøn jul. Gosh nogle møglækre unger du har !! :-)

    SvarSlet