mandag den 4. juni 2012

SKAGEN TUR RETUR...

Nogen gange bliver dagen bare så anderledes end man forestillede sig, da man gik i seng dagen før....og sådan var min dag i dag :)
Jeg skulle egentlig have malet en masse møbler i dag i butikken, men fra morgenstunden var der vrøvl med fragten til en kunde, og er der noget jeg vægter højt i mit arbejde, så er det at holde mine aftaler med kunderne. Denne kunde boede godt nok helt i Skagen, men jeg pakkede leveringen i min egen bil og kørte nordpå....godt nok en LANG tur frem og tilbage men alligevel også SKØN!

Jeg har spenderet alle mine ferier som barn i Skagen og den time jeg brugte i Skagen i eftermiddag efter leveringen var helt vild en tur ned af "memory lane". Jeg knipsede et par billeder af stemningen, og prøv lige at se himlen og vejret. Er det ikke bare ALTID dejligt vejr i Skagen?? Da jeg kom syd for Aalborg igen stod regnen ned??


OG JEG HAR BADET I VESTERHAVET I DAG :)


 UPS - Det er ligesom når jeg har børnene med på stranden og jeg skænder på dem fordi de får våde bukser - det fik jeg så også ;)Uhm is smager nu bedst på stranden ...


Og det er altså ikke løgn at vejret er anderledes på toppen - her på vej hjem ....

Her er jeg så hjemme i Vejle igen og træt i ryggen af den lange køretur, men varm om hjertet med barndomsminderne i hukommelsen - Søde Skagen jeg kommer snart igen - det lover jeg!

2 kommentarer:

  1. Dejlige stemningsbilleder. Jeg kan godt se at det drivtømmer er i den store ende ;) men flot ser det ud!

    SvarSlet
  2. Skønne billeder. Jeg har kun været i Skagen en enkelt gang, for mange mange år siden, tror det var omkring 1983 *griner*, det er dælme mange år siden, når jeg tænker over det :)
    Tjek lige min blog ;).

    Kh. Lena

    SvarSlet