tirsdag den 29. januar 2013

Kobber og marmor...

Ja der er vist ingen tvivl om at disse to ting er på vej til at blive hotte....og det afspejles også i de nyeste ting i min webshop :) Her lige et smugkig....

søndag den 20. januar 2013

Kasse på hjul...

Jeg har længe gerne ville have en kasse på hjul til mine blade/magasiner (jeg havde en kurv stående før, men den var så tung at flytte når der skulle støvsuges :)), og nu har jeg selv lavet en...jeg ville gerne have den i gammelt patineret træ...men sådan noget havde jeg jo ikke lige liggende....troede jeg indtil jeg fik kigget ordenligt efter på den alternative måde...Det er nemlig en gammel palleramme jeg har skåret op. Træet har den fineste patina for det jo har ligget udendørs i mange år i al slags vejr...jeg har så med stensil skrevet min egen tekst og stemplet en enkelt stjerne - men sådan kan man jo variere sin ligesom man gerne vil have det...;)
Der kommer nogle til salg i min butik når jeg lige får lavet nogle flere :)


Idéerne popper op med sådan nogle lækre træstykker - jeg kan også se nogle lækre åbne hylder af det samme træ...Jeg er også blevet lidt pjattet med Kähler som så mange andre....så da jeg den anden dag kom forbi en butik der havde flyttesalg og denne vase var sat ned til halv pris - så var jeg jo simpelthen nødt til at slå til...:)
Den står nu og pynter på kommoden på repoet på 1. sal....


mandag den 14. januar 2013

Nyt inventar i butikken...

Jeg har arbejdet hårdt de sidste mange dage i butikken på en ny disk (sammen med tømren :)) og nu er den blevet malet og klar...og jeg er simpelthen så glad for den. Jeg har glemt at tage billede af den gamle, men det var en ganske lille gammel købmandsdisk, der både var for kort og for lav....så vi har lavet en ny selv der er KÆMPE stor og med en tyk lækker bordplade....og med masser af hyldeplads bag disken til poser, indpakningspapir mm.
Projektet består af trærektler, mdf-plader, en tyk køkkenbordplade og maling :)
Men men når det er mig så har projekterne ligesom med at gribe om sig....fatter ikke hvorfor de altid gør det?? Men når nu der alligevel skulle rokeres om med disken så kom der lige tapet op på et stykke af væggen bagved (fra Ferm Living) og en masse nyt på væggene...:) Stort arbejde - men nu bare drønlækkert at se på og arbejde ved.
mandag den 7. januar 2013

Julepynten er væk (næsten)...

Ja så har jeg også fået ryddet al julepynten væk - næsten i al fald...ja jeg må indrømme at jeg egentlig blev glad for flere af tingene jeg havde fremme og da de ikke var så julede på den røde nisseagtige måde har enkelte ting fået lov at blive fremme.... Jeg kunne mærke at min lærkegren ikke var passé endnu, så den har fået lov at blive stående (dog uden pynt) og i stedet for den gamle vinballon har den fået en ny makker i en gammel (tysk)keramik gulvvase - jeg har lige fundet den i en genbrugsbutik og jeg er bare mega glad for den i hvid. Jeg har haft den i flere farver til salg i butikken (og har også stadig en grøn) men denne i hvid det var lige mig :)Min ene julegave kan nu også ses i stuen - den fine Kählervase har fået plads på det sorte tobaksskab...Happy Light kæden synes jeg også det er synd at pakke væk, men det bliver lidt for tivoli-agtigt for mig at hænge op på væggen i stuen synes jeg...(sådan hænger der en i soveværelset og det er sødt der) så jeg har puttet hele kæden i en stor gulvskål fra Rikke Jakobsen jeg havde i forvejen...det ser faktisk rigtig hyggeligt ud...Til sidst har jeg placeret denne nye lampe/lygte på pejsen, som jeg lige før jul købte i Hamborg. Manden og jeg var på kærestetur og i en lækker interiorbutik faldt jeg for denne lyskugle med stjerner, og når vi putter fyrfadslys i den så skinner den stjerner ud på omgivelserne - så fint :)

søndag den 6. januar 2013

HJÆLP!!!

Er der nogen af jer derude der ved hvorfor jeg ikke kan sætte billeder ind i mine indlæg???  Der kommer ikke nogen boks frem hvor jeg kan sætte billedet ind :)??

Hjælp modtages med kyshånd :)

KH Tine

tirsdag den 1. januar 2013

GODT NYTÅR!!!

Et helt nyt og ubrugt år står nu er banker på...2013. For pokker hvor jeg synes at årene passerer forbi i en vældig fart...2012 har været et dejligt år, så det er nu alligevel lidt vemodigt at slippe helt ... man ved jo ikke hvad det nye bringer...:)
2012 blev året hvor jeg sprang ud som blogger og jeg må indrømme at jeg er blevet lidt afhængig af hele denne blogverden....jeg elsker virkelig at følge alle I andre og bliver dagligt inspireret - det er SÅ fedt. Jeg er også vild glad for alle der allerede følger med her på min lille blog...og måske kan inspireres af mig...1000 tak for interessen og alle de søde kommentarer....jeg glæder mig til at blogges ved i det nye år.


Nytårsaften har vi her tradition for at det foregår helt nede ved jorden - i børnehøjde....vi har i mange år bare kun været os fire herhjemme og børnene elsker den ro vi har og forældre der denne aften er totalt nærværende...vi spiser mange forskellige små tapas retter i stuen foran fjernsynet over hele aftenen, vi slænger os i den store sofa med tæpper, fjernsyn, råhygge, pakkespil, affyring af krudt (ja altså ikke i stuen - udenfor :)), tilsvining af hele hytten i konfetti, skål i champagne og rød sodavand, dans  og sang.....se det er rigtig fest hvis du spørger mine unger :)
Lidt glimt fra vores aftes og jeg vil ønske jeg alle og en et forhåbentlig fantastisk 2013 med alt det I ønsker jer!!
                                                GODT NYTÅR!!