søndag den 20. januar 2013

Kasse på hjul...

Jeg har længe gerne ville have en kasse på hjul til mine blade/magasiner (jeg havde en kurv stående før, men den var så tung at flytte når der skulle støvsuges :)), og nu har jeg selv lavet en...jeg ville gerne have den i gammelt patineret træ...men sådan noget havde jeg jo ikke lige liggende....troede jeg indtil jeg fik kigget ordenligt efter på den alternative måde...Det er nemlig en gammel palleramme jeg har skåret op. Træet har den fineste patina for det jo har ligget udendørs i mange år i al slags vejr...jeg har så med stensil skrevet min egen tekst og stemplet en enkelt stjerne - men sådan kan man jo variere sin ligesom man gerne vil have det...;)
Der kommer nogle til salg i min butik når jeg lige får lavet nogle flere :)


Idéerne popper op med sådan nogle lækre træstykker - jeg kan også se nogle lækre åbne hylder af det samme træ...Jeg er også blevet lidt pjattet med Kähler som så mange andre....så da jeg den anden dag kom forbi en butik der havde flyttesalg og denne vase var sat ned til halv pris - så var jeg jo simpelthen nødt til at slå til...:)
Den står nu og pynter på kommoden på repoet på 1. sal....


6 kommentarer:

 1. Sikke en fin kasse!! Det må jeg da prøve, den vil matche min palle reol:)

  PS ved du at du har koder på dine kommentarer:)

  SvarSlet
 2. Hejsa
  Ja det bliver fint med det rå look - det er jeg også til :)
  Dejligt at du skriver det med koder...anede det ikke....ved du hvor man slår det fra?? Jeg HADER selv når der er koder på ....har godt nok set rundt omkring at folk spammes hvis de ikke har koder på...?? KH Tine

  SvarSlet
 3. Aj den er da vildt fed den kasse! Rigtig god ide!

  SvarSlet
 4. Rigtig smart med den personlige tekst! Og hvor har du dog gjort et godt kup ved halv pris på vasen ;)

  Hilsen
  // CUPCAKE-STYLISTEN //

  SvarSlet
 5. Hvor er du bare gó, sommetider skal der ikke så meget til og så bliver det til den bedste ide.

  Mange hilsner fra Linda

  SvarSlet
 6. Jeg har samme problem med koder, jeg har været inde under indstillinger. Der findes en boks der hedder indlæg og kommentarer. Så nu er jeg spændt på om det er ændret.

  SvarSlet