tirsdag den 1. januar 2013

GODT NYTÅR!!!

Et helt nyt og ubrugt år står nu er banker på...2013. For pokker hvor jeg synes at årene passerer forbi i en vældig fart...2012 har været et dejligt år, så det er nu alligevel lidt vemodigt at slippe helt ... man ved jo ikke hvad det nye bringer...:)
2012 blev året hvor jeg sprang ud som blogger og jeg må indrømme at jeg er blevet lidt afhængig af hele denne blogverden....jeg elsker virkelig at følge alle I andre og bliver dagligt inspireret - det er SÅ fedt. Jeg er også vild glad for alle der allerede følger med her på min lille blog...og måske kan inspireres af mig...1000 tak for interessen og alle de søde kommentarer....jeg glæder mig til at blogges ved i det nye år.


Nytårsaften har vi her tradition for at det foregår helt nede ved jorden - i børnehøjde....vi har i mange år bare kun været os fire herhjemme og børnene elsker den ro vi har og forældre der denne aften er totalt nærværende...vi spiser mange forskellige små tapas retter i stuen foran fjernsynet over hele aftenen, vi slænger os i den store sofa med tæpper, fjernsyn, råhygge, pakkespil, affyring af krudt (ja altså ikke i stuen - udenfor :)), tilsvining af hele hytten i konfetti, skål i champagne og rød sodavand, dans  og sang.....se det er rigtig fest hvis du spørger mine unger :)
Lidt glimt fra vores aftes og jeg vil ønske jeg alle og en et forhåbentlig fantastisk 2013 med alt det I ønsker jer!!
                                                GODT NYTÅR!!

1 kommentar:

  1. Rigtig godt nytår til dig og dine ;0)

    Hilsen
    CUPCAKE-STYLISTEN.

    SvarSlet