søndag den 6. januar 2013

HJÆLP!!!

Er der nogen af jer derude der ved hvorfor jeg ikke kan sætte billeder ind i mine indlæg???  Der kommer ikke nogen boks frem hvor jeg kan sætte billedet ind :)??

Hjælp modtages med kyshånd :)

KH Tine

8 kommentarer:

 1. Så har du nok opbrugt din kvote af gratis billeder og måske må betale et lille beløb hver måned.. men mener andre har modtaget en mail med oplysninger i.Der er flere der har haft dette problem for nyligt, men prøv dette link - måske er der noget her der kan hjælpe dig der http://frafroetilblomst.blogspot.dk/2012/11/spar-plads-spar-penge-min-lsning-pa-1.html

  SvarSlet
 2. Det er Explorer som driller. Kan se at mange bloggere har dette problem også svenske bloggere.
  Prøv at bruge Google Chrome istedet, det anbefaler de på de svenske sider i allefald.

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 3. der er mange blogger der har det problem ..

  SvarSlet
 4. Jeg har lige siddet med samme problem og brugte Google Chrome, som beskevet andre steder og det virker.

  God fornøelse jeg glæder mig til at se hvad du ligger på.

  Kram fra Linda

  SvarSlet
 5. Samme problem her hos mig, men har fundet ud af at hvis jeg går ind i HTML istedet for Skriv så kan jeg loade mine billeder igen. Håber det kan hjælpe dig.

  SvarSlet
 6. Jeg istemmer koret;Har selv prøvet det samme for nogle måneder siden. Da jeg skiftede til google chrome hjalp det med det sammme. Det er noget med opdateringer og programmer som "ikke snakker sammmen" (Hmm... det fremgår nok tydeligt at it IKKE er min spidskompetence :-) ) Håber dét løser dit problem...

  SvarSlet
 7. Hej Allesammen
  1000 tak for hjælpen - ikke at det løste så meget, men alligevel fand jeg vejen som dig MollyMy - lidt besværligt men jeg fik billeder på :)
  Jeg har kun brugt 140 mb af pladsen så det er ikke det og jeg har nu downloadet google chrome - uden virkning, så jeg bøvler lidt videre via HTML indtil det nok løser sig :)
  KH Tine

  SvarSlet
 8. Godt det lykkedes. Hvis du finder en anden løsning er jeg int.
  Hilsen Birthe

  SvarSlet