onsdag den 25. april 2012

Nyt tøseværelse undervejs....

Jeg har i dag knoklet med Millemusens værelse....det har længe været undervejs i tankerne. Ja det er lidt pinligt - lidt som skomageren søn der har huller i skoene - for selvom min butik bugner af skønne gamle skabe, så var dem på Milles værelse fra Ikea??? Nej og sådan skal det jo ikke være - bare lidt uoverskueligt at få de store møbler op på 1.sal af vores hus i en smal trappeopgang. Men det er lykkes i dag og nu har hun fået det smukkeste skab til sit tøj - en prinsesse værdig :) Jeg er slet ikke blevet færdig med værelset idag så du må vente et par dage på hele resultatet, men her et lille sneak peak :)


Jeg har sat bøjlestang i den øverste del af skabet - synes det er dejligt at man bedre kan se kjoler og tunikaer...ellers bare malet ude i hvidt og inde i turkis og retrotapet på indersiden af lågerne
(tapet købt hos Anita)


6 kommentarer:

 1. Ej det er fint.. hvem der bare var en mille..!!

  SvarSlet
 2. Ejjjjjjj hvor er det fedt det skab, SÅ flot..... sys da næsten også det skal være lys blå uden på :-) :-) Men det er jo bare mig der har fået blå på hjernen.... Så smukt.

  SvarSlet
 3. Hvor er det blevet super flot..
  Det lille skab er også rigtig fint, hun er da en heldige pige:-)

  Ha´en skøn dag

  Knus Susi

  SvarSlet
 4. Hej til jer alle
  Ja jeg synes også det er blevet super fint skabet - men gud hvor et tabbernakkel med alle de legesager og tøj i kæmpe bunker overalt - har opgivet at tælle antallet af dukker (samler allerede)....det skal åbenbart være totalt uoverskueligt inden det bliver godt :)
  Louise - ja var faktisk lige ved at male det i den turkise udenpå også, men er bange for at det blev for rodet med alle de andre farver der kommer - kan godt se det ser lidt neutralt ud på billedet med hvidt i hvidt....:)
  Og ja Susi - hun er da en heldig pige - tror egentlig ikke selv hun er klar over det - hun kom hjem i går og så det halvfærdige værelse og sagde "sejt nok mor" og så gik hun nedenunder :)
  KH Tine

  SvarSlet
 5. Arj hvor er det bare helt fantastisk fint - elsker at det kun er dekoreret indvendigt!

  SvarSlet
 6. Hej Tine

  Hold da op i har haft travlt, hvor ser det bare godt ud...

  Kan godt forstå Mille er glad, hvem ville ikke være det:-)

  Ha´en skøn aften

  Knus Susi

  SvarSlet