mandag den 9. juli 2012

Anderledes og lidt uhyggelig kultur....

Vi har været lidt rundt på øen og det jeg elsker ved at rejse helt herud det er, at det hele bare er SÅ anderledes....jeg bliver facineret af hvordan man bor i denne del af verden, og ikke mindst af deres meget afslappede smukke og meget farverige religion. Deres templer er en sag for sig med masser af farver, figurer og bladguld i rå mængder. Munkene i orange klæder er venlige, smilende og afslappede over alle de turister der pipler frem overalt med deres kameraer om halsen....
Vi har besøgt flere templer men dette er temmelig anderledes (og lidt uhyggeligt), for de udstiller deres døde leder af munkeordenen....JA I læste rigtig - her er det åbenbart helt normalt at have et lig til udstillig i en glasmontre og vores børn gjorde da også store øjne, men tog det egentlig helt naturligt og synes at han var cool med solbriller (ingen grund til at forklare hvorfor han havde dem på :))







En af øens andre attraktioner er de smukke klipper langs havet og i særdeleshed denne helt naturskabte skabning kaldet "Grandfathers rock"....imponerende :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar