torsdag den 5. juli 2012

shopping ....

Ja der er ikke det man ikke kan købe for penge her i Thailand og øjnene er altid på overarbejde...der er så meget at kigge på. I aften her (ja jeg er altså 5 timer foran jer :)) har vi være på marked og shoppe igennem....det er ikke prisen der er en stopklods her - det er mere om vi kan slæbe mere hjem i flyveren (hold da k... hvor er her bare billigt).
Et par glimt fra de forskellige boder på markedet - farveorgie og fed hektisk stemning...

Cute håndlavede elefanter - dem var jeg ret begejstrede for, men Mille er vist ved at vokse fra krammedyr... Uhh jeg kunne tænke mig alle farverne...men jeg går aldrig med ur så det er nok i overkanten....


Tøsepigen har fået ny kjole - minder mistænkelig meget om Marimekko stof synes jeg, men sød er den og så til 38,- kr så det er sjældent her hun får et nej :)
Cocktails 18,- kr. serveret i denne bar - billig brandert kunne være i sigte, hvis ikke man havde hele familien Gyldenkål på slæb :)


Helt kørt ned af shoppingræset endte aftenen med fodmassage - her lå vi så på rad og række hele badujlen og nød det. Ren luksus og selvforkælelse - bare SKØNT !!

5 kommentarer:

 1. Uhada det ser fedt ud ! - er ret vild med de der farverige lamper. Fortsat god ferie :-)

  SvarSlet
 2. Tak :) Ja det er svært at begrænse sig når det er så pokkers billigt og masser af lækre sager i stakkevis :)

  SvarSlet
 3. Wow det ser fedt ud det hele,...kunne nemt falde for både lamperne, men også de flotte elefanter ;)

  SvarSlet
 4. Ej hvor i hygger. Dejligt dejligt

  SvarSlet
 5. Super fin blog du har dig!

  Jeg har en giveaway kørende, hvor man kan vide et gavekort til miinto.dk. Du er selvfølgelig velkommen til at deltage hvis du har lyst? :-)
  http://mathildebraagaard.blogspot.dk/2012/06/giveaway-gavekort-til-miintodk.html

  Knus Mathilde
  http://mathildebraagaard.blogspot.dk

  SvarSlet