søndag den 19. august 2012

Her smides ikke noget ud ...:)

Det meste kan genbruges her på matriklen....jeg havde en gammel kommode der virkelig havde set sine bedre dage.... skufferne kunne bare ikke mere og den var grim som arvesynden. Den var stillet frem til storskrald, men så kom idéen at den kunne bruges til et lille brændeskur på vores terasse...Så skal vi bare lige stikke armen ud af døren på terassen og nappe et par stykker brænde :)
Jeg har savet tværstykkerne af og har givet hele kommoden træbeskyttelse og i dag har ungerne og jeg hjulet hinanden med at fylde træstykker i....jeg synes den er vild dekorativ på den store træterasse - lidt stuestemning i forbindelse med loungemøblerne....jeg tænker allerede på om jeg skal skal lave et helt skab om efter samme idé på den anden side af huset på den overdækkede terasse ?? Hmm det bliver vist lige når vi får 40 timer i døgnet ;)

Så er Lyngbysamlingen i weekenden blevet udviddet med et en lille skål - nå ja det er jo nok et askebæger hvis ret skal være ret, men da ingen ryger her blev det til et bloklys.Dagens havebuket :)

8 kommentarer:

 1. Super idé og det ser virkelig fint ud :)

  SvarSlet
 2. Gud hvor var det en god idé - til terrasse eller bare ved siden af pejsen i stuen :-)

  SvarSlet
 3. Superfed ide. Ser vanvittigt godt ud.

  SvarSlet
 4. Det ser da bare pis.. godt ud!!
  Wauw den idé kunne jeg sagtens bruge ved fordøren og så med lidt nips ovenpå :)
  Må finde en gammel kommode

  SvarSlet
 5. Genial ide´. Den må jeg lige huske :)

  SvarSlet
 6. Hejsa, det ser bare hamregodt ud. Den liggestol i sort,der ses i baggrunden, vil du af med den? Mangler nemlig een:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kristina
   Desværre det er børnenes liggestol (altså en i ministørrelse) - jeg har også 2 til voksne, men vil desværre ikke af med nogen af dem ;)
   KH Tine

   Slet