mandag den 27. august 2012

Nye striber...

Der er kommet nye striber på det ene badeværelse i form af nyt badeforhæng. Jeg har egentlig et lidt anstrengt forhold til badeforhæng. Synes ikke rigtig jeg kan finde nogen der er flotte (til en rimelig pris), så har bare haft nogle helt hvide, men de bliver så hurtigt grimme og gule i kanten af det hårde vand i vores område....men nu fandt jeg et som jeg egentlig synes giver lidt liv/kant til badeværelset....og så til den beskedne sum af 59,- i Rema....jeg tror jeg hamstrer et par stykker så jeg har et lager :)


Og sådan ser det ene badeværelse ovenpå altså ud - som resten af huset i sort/hvid. Vi lavede selv badeværelserne om da vi flyttede ind for 2 år siden. Der er lagt store skiffer klinker (som hele underetagen) selvom alle håndværkerne frarådede det. I dette gamle hus er der ikke lagt an til klinker i overetagen, da gulvet kan give sig og klinkerne/fugerne dermed kan knække. Da vi flyttede ind var der det mest gyselige grønne lineolium á la 1970 svømmehal (så alt var vådrumssikret), så jeg "lokkede" håndværkeren" til at lægge fliser alligevel med en gummifuge imellem - så det kan altså godt lade sig gøre og ingen fliser er endnu knækket her...:)


Elementerne er fra Svanekøkken med skuffer og bordpladen er en alm træbordplade vi har bejdset og lakkeret selv (meget billigere end at købe den sort fra firmaet!!)
Det store badekar var her da vi flyttede ind og jeg må med skam erkende at jeg aldrig endnu har prøvet at ligge i det...mon der en dag bliver tid til "mor alene tid med skum op over ørerne??"


4 kommentarer:

 1. Det er en flot bolig du har. Kender godt problematikken med bruseforhæng, de gode er dyre, og de billigere passer ikke ind:)

  SvarSlet
 2. Tak skal du have :) Ja lige præcis ....

  SvarSlet
 3. Sikke et flot badeværelse, du har(:

  Du er velkommen til at kigge forbi min give away, hvor man kan vinde en fin bordlampe(:
  Jeg har også 3 andre give aways kørende, som kan findes i venstre side af min blog(:

  http://kreaman.blogspot.dk/2012/09/give-away-nr-4.html

  SvarSlet
 4. Hejsa
  Tak skal du have - jeg kigger fluks over til dig :)

  SvarSlet