mandag den 17. december 2012

Juletræ og julebesøg...

Jeg havde en sindsyg uge i sidste uge....jeg skulle være helt klar til jul...ja for jeg havde nemlig fint besøg af boligstylist Mette Helena Rasmussen fra Retro Villa og fotograf Tia Borgsmith, der skulle lave en julereportage af mit hjem. Gisp - kan I lige se mig med rumpetten højt, hovedet nedaf og en støvsuger i hånden..?? Og så lige et julepyntet hjem, juletræ, dekorationer og gerne hjemmebag...:) Jeg blev færdig til tiden (at jeg så brugte det halve nat op til snakker vi ikke om) og det gik bare så fint! Jeg vil da godt indrømme, at jeg var en kende nervøs og fik nogle "sidste øjeblik temmelig meget i tvivl tilfælde" om de nu ville dø af grin af det jeg havde kreeret ....men de var simpelthen de mest søde og positive mennesker der mødte op...så det var en vild dejlig og meget spændende oplevelse. Så bliver det spændende hvor reportagen ender til næste jul...:)
Lidt billeder fra julepyntet hus og juletræ:


 
De levende lys på træet har i år fået selskab af Happy light lyskæden med hvide kugler (snowball) og det giver bare det hyggeligste lys...

 
Jeg elsker at blande nyt og gammelt og det gør jeg også på jueltræet - min mormors gamle glaspynt hænger der sammen med nye bambier, rensdyr, fugle og georg jensen lyseholdere. Stjerne er en hvid gammel jeg har fundet.
I december står der julebøger i stedet for kogebøger i tallerkenrækken i køkkenet...

 
Vores lampe i stuen har jeg "kreaet" lidt om - det var bare en alm stander lampe og så jeg har sat en masse flamingokugler på og malet det med hvid maling (vandbaseret) og sprayet sølvskærmen hvid...den er blevet så fin og vinteragtig :)

9 kommentarer:

 1. Siger det gerne igen - du bor überlækkert ! - glæder mig til at se hvor artiklen ender henne :-)

  SvarSlet
 2. Vidunderlig resultat har du skabt. Elsker stilen og julestemningen. DU er dygtig!

  SvarSlet
 3. Altså hvor er I søde - tak for de pæne ord :) KH Tine

  SvarSlet
 4. Du borde bor altså også bare super fint. Jeg glæder mig til at se billederne på papir.
  Og god ide med happy light kæden på træet, her får ungerne hver en til jul.
  Rigtig god jul til dig.
  Kh. Lena

  SvarSlet
 5. Sikke et skønt (julepyntet) hjem, lækker stil og gode idéer. Du har hermed endnu en læser, ærgerligt at jeg ikke blev nr. 100. ;-)

  Fandt dig forøvrigt via et indlæg på DIB

  SvarSlet
 6. Tak Lena - det lyder godt med lyskæder til ungerne - de kan jo lige så godt blive præget tidligt :) Her diskuterer vi lidt - Magnus synes nemlig det er en undskyld sproget "et røvsygt træ", så her i eftermiddag tror jeg ham og lillesøster får frie hænder til at gå amok - det er vel trods alt også deres jul :)

  Velkommen til Christina - I ønskes begge en skøn skøn jul!!

  KH Tine

  SvarSlet
 7. Den der glasæske med sølvlåg og fire lyseholdere er utrolig lækker. Jeg kan godt lide de papir kugler du har puttet it. Flot julehjem! Jeg kan godt følge Magnus ... lidt... Her er mit eget træ for andet år itræk blevet stemplet "Disney-træ" af min kusine. Hun mener det lettere nedsættende i den der rå, men hjertlige tone... men jeg synes mit træ er pænt ;) Og der er en lille bitte smule mere pynt på end på dit ;) Men jeg kan også godt lide sådan et træ du har som er sådan lidt trendy!

  SvarSlet