mandag den 3. december 2012

lidt jul på badeværelset

Jeg kommer så fint i julehumør når jeg om morgenen på badeværelset bliver mindet om at det rent faktisk snart er jul ....jeg har i den anledning lavet en Rudolf på væggen over badekaret med masking tape (ideen fundet på pinterest lige her ) samt stillet et juletræ i sort med lidt pynt hængende (pynten er et snefnug i træ, porcelænsugle fra House Doctor, rensdyr i porcelæn fra Bloominville og hjemmelavede hjerter i ler). Rudolf er bare blevet så cute synes jeg - måske han får lov at blive hængende lidt længere end til jul?? :) Men det smarte ved tapen er jo at man bare hiver det ned når man bliver træt af det....
4 kommentarer:

 1. Jeg er også faldet for det rensdyr i maskingtape. Ser skønt ud. Du bor lækker-lækkert :-)

  SvarSlet
 2. He He Bettina - ja jeg kan jo se du også har en svaghed for rensdyr...den er topfed den nye i træ du har fået (jeg ville også blæse på at manden ikke er enig hvis jeg stod med den i hånden) :) Men elsker ideerne med masking tape - de kan fjernes hurtigt og koster næsten ikke noget :)

  SvarSlet
 3. Hej Betina..hvor er det bare et fedt hjem du har, jeg er helt vild med din pejs. Og så kommer jeg da lige ei tank om at der vist står en gammel vin ballon hjemme på loftet, hos mine forældre. Den må jeg vist da hellere se at få hentet og støvet af.
  Jeg glæder mig til at følge dig på din Blog.
  Mange Hilsner fra Linda

  SvarSlet
 4. Ej hvor der dit washi tape rensdyr SEJT!!!!

  SvarSlet