mandag den 7. januar 2013

Julepynten er væk (næsten)...

Ja så har jeg også fået ryddet al julepynten væk - næsten i al fald...ja jeg må indrømme at jeg egentlig blev glad for flere af tingene jeg havde fremme og da de ikke var så julede på den røde nisseagtige måde har enkelte ting fået lov at blive fremme.... Jeg kunne mærke at min lærkegren ikke var passé endnu, så den har fået lov at blive stående (dog uden pynt) og i stedet for den gamle vinballon har den fået en ny makker i en gammel (tysk)keramik gulvvase - jeg har lige fundet den i en genbrugsbutik og jeg er bare mega glad for den i hvid. Jeg har haft den i flere farver til salg i butikken (og har også stadig en grøn) men denne i hvid det var lige mig :)







Min ene julegave kan nu også ses i stuen - den fine Kählervase har fået plads på det sorte tobaksskab...



Happy Light kæden synes jeg også det er synd at pakke væk, men det bliver lidt for tivoli-agtigt for mig at hænge op på væggen i stuen synes jeg...(sådan hænger der en i soveværelset og det er sødt der) så jeg har puttet hele kæden i en stor gulvskål fra Rikke Jakobsen jeg havde i forvejen...det ser faktisk rigtig hyggeligt ud...



Til sidst har jeg placeret denne nye lampe/lygte på pejsen, som jeg lige før jul købte i Hamborg. Manden og jeg var på kærestetur og i en lækker interiorbutik faldt jeg for denne lyskugle med stjerner, og når vi putter fyrfadslys i den så skinner den stjerner ud på omgivelserne - så fint :)

3 kommentarer:

  1. Hvor ser det bare fint ud. Du bor bare så fint og hyggeligt :)

    SvarSlet
  2. Jeg er helt vil med lysene i skålen. Det ser rigtig godt ud.

    SvarSlet
  3. Den lyskugle er bare SÅ fin - genrelt ser det altså virkelig hyggeligt id.
    K.h.
    Christina

    SvarSlet