tirsdag den 22. maj 2012

vandpjaskeri og nørklerier

Millepigen fik i dag i varmen lov at vaske fars bil og er der noget ungerne elsker, så er det en omgang vandpjaskeri :) Bilen blev vasket grundigt og også fusserne ...
Og så har mormor været igang med nørklerierne - et par smukke hæklede vimpelranker og en pude der matcher kom morfar og afleverede i dag :) En kom straks op i vinduet på Milles værelse og en blev hængt op i legehuset....1000 tak for de smukke sager til mormor!
4 kommentarer:

 1. Sikke en våd omgang Mille :), er det noget hun gør hvis man parkerer bilen ?? he he
  Fine sager fra Mormor, hun kan bare sit kram <3
  Knus

  SvarSlet
 2. Ja det er helt sikkert - hun var svær at trække ind i seng og spurgte flere gange om der da ikke var mere der skulle vaskes :)
  Jeps hende mormor har vi været temmelig heldige med ;) Knus T

  SvarSlet
 3. Hun har bare det smukkeste smukkeste hår din søde datter... Så fin hun er :-)

  Og virkelig skønne detaljer på værelset efterhånden :-)

  Har du mon fået min mail for nogle dage siden???

  KH louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise
   Ja det er de rene prinsessekrøller :) Hun hader det allerede selv fordi det er så specielt, at alle automatisk rager hende i håret og kommenterer det - selv i køen i Fakta :)
   Beklager jeg ikke fik vendt tilbage på din mail - jeg har modtaget den. Det er fordi jeg går og venter på respons fra en kunde som måske skulle have noget leveret til Skagen og så ville jeg nemlig tage manden med og tage en overnatning (unden unger :))og jeg tænkte at det blev der i slutningen af næste uge....men jeg har endnu ikke hørt noget - skal vi ikke sige der om formiddagen den 31. og hvis jeg så skal til Skagen så må vi lige rykke det et par dage - er det ikke i orden? :) Knus Tine

   Slet