fredag den 18. maj 2012

vægelsind og vægfarver....

Jeg ved normalt lige hvilken farve jeg skal vælge, men igår var det altså ikke lige så let....
Jeg har en endevæg i stuen med en stor glasdør ud mod køkkenalrummet, og da vi flyttede ind for 2 år siden blev væggen bare hvid.
Så kom jeg på, at den skulle have en farve som modspil til den hvide fine glasdør, og så fik jeg åbenbart den sindsyge idé, at den skulle være sort. Sort blev den og det var rædselsfuldt og MEGET mørkt.
Her et år efter SKULLE det så bare ændres og fridagen i går blev lavet til maledag. Jeg havde købt 2 farver (lyse sandfarver - kunne ikke helt vurdere hvilken der var bedst) og så prøvede jeg først den ene. Den var ikke god - for lilla i farven, så den anden som heller ikke var for god - for lyserød. Butikkerne var jo lukket i går, så jeg fand en koksgrå jeg havde og en hvid og blandede selv - først for mørk og så en lysere....PYH og 5. gang er altså lykkens gang - den blev lysegrå og jeg er tilfreds med resultatet :)


Lige pludselig kan man se det store sorte skab jeg har mod den væg - det var før helt slugt af den sorte væg. Og så tænker I nok hvad jeg gemmer i sådan et kæmpe skab i stuen?? Bare mandens knap så kønne passion - DVD :)


2 kommentarer:

  1. Jøsses, sikke et gåpåmod :o) Men resultatet er virkelig blevet godt - og ja, skabet kommer virkelig til sin ret nu! (i øvrigt dejligt at kunne gemme mandens ting lidt væk)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja og jeg er ikke engang DAMP - ha ha :) Kan godt mærke jeg er lidt træt i koderne her dagen derpå...men jeg er også helt tilfreds med det idag også så tror farven holder :) Uha tør slet ikke tænke på hvis alt hans grej skulle være fremme ;)

      Slet