søndag den 27. maj 2012

Fristelser i Plantorama...

uha da der er altså mange fristelser i Plantorama her i Vejle.....jeg kunne købe mig fattig, men jeg er altså en torsk til at holde alt der er grønt....det dør simpelthen mellem fingrene på mig.
Jeg har allerede slået mine første køb i foråret ihjel for at det ikke skal være løgn....3 smukke appelsintræer - de kom ud i foråret inden det var frostfrit og 4 dage efter de var købt var de døde - en dyr fornøjelse :)
Men nu forsøger jeg igen og jeg elsker altså bare oliventræer....dem kan jeg ikke få nok af. Jeg har købt 2 store buske (dem har jeg ikke prøvet før men synes de ser fine ud) og 2 opstammede træer.
Jeg har også fået et par buketter af Millepigen fra haven i dag - og de er nu også meget smukke...Hav en rigtig dejlig pinse!

2 kommentarer:

  1. Hej Tine
    Flotte træer og ikke mindst krukker - hvor er de riflede mørkegrå fra?

    SvarSlet
  2. Hejsa. Jeg de er fine de træer - bare så pokkers dyre :) Den store grå (nu rustne) krukke er fra House Doctor. Jeg sælger dem i min butik og de fås både i grå zink, de sorte (som den mindre på billedet) og så hvide. Den store på billedet er den i zink som bare har stået ude nu i 2 sæsoner :)
    KH Tine

    SvarSlet